Over ons

 

NVN Kaarsen een groothandel voor Kerk en Horeca

 

NVN Kaarsen is een groothandel voor Kerk en Horeca, die zijn oorsprong kent vanuit het oude ambacht van kaarsen maken.
  • Groothandel met kennis van zaken

Of u nu horeca ondernemer bent, detaillist, inkoper voor een uitvaartbedrijf of koster van een kerk; NVN Kaarsen heeft de kennis en ervaring in huis om u van dienst te zijn.

  • De beste prijs-kwaliteitverhouding

NVN Kaarsen richt zich op dienstverlening op maat. Hierdoor bespaart u tijd, moeite en kosten. NVN Kaarsen pakt zaken slimmer en beter aan, en laat u meedelen in het voordeel dat hierdoor ontstaat.

  • Het oude ambacht hoog in het vaandel

NVN Kaarsen heeft het oude ambacht niet los gelaten. In ons atelier worden de kaarsen nog altijd met de hand versierd. Geheel naar eigen wens versieren wij ook kaarsen met een speciaal ontwerp.

  • Een persoonlijke benadering

Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Bekijk ons gehele assortiment voor de Kerk en assortiment voor de Horeca. Wij kunnen ons voorstellen dat u voordat u bestelt de kaarsen eerst zelf wilt zien. Belt u ons gerust.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte voor kaarsen voor de Horeca of kaarsen voor de Kerk. aan en laat u verrassen. Natuurlijk denken wij ook graag met u mee; neemt u dan ook gerust contact met ons op als een specifieke vraag heeft.

Klik hier om het formulier in te kunnen vullen. Powered by Yourhosting